Loading...
  cp@bizzmakers.dk  +45 2045 7990

Velkommen - vi er BizzMakers

 

BizzMakers er en virksomhed der har sin oprindelse i 1999 hvor manglerne i standardprogrammel til virksomhedsstyring medførte en opgave til udvikling af et specialiseret ERP-system. Siden da har mange løsninger - små som store - løst utallige udfordringer, som standardprogrammerne fra Microsoft og andre ikke understøtter.

Vi tilbyder primært hurtig, nem og billig udvikling af

Web- og online shop-løsninger

Applikationsudvikling med det førende RAD (Rapid Application Development) værktøj - FileMaker.Rapid Application Development (RAD) er en softwareudviklingsmetode, der fokuserer på hurtig prototyping og applikationsudvikling for at sikre hurtigere produktlevering. I modsætning til traditionelle vandfaldsudvikling fokuserer RAD på iterativ udviklingsproces dvs. en agil udvikling. 

Rapid Application Development (RAD) software giver udviklere de nødvendige værktøjer til at opbygge en applikation hurtigt fra start til slut.  Modellen giver mulighed for høj forretningsinddragelse ved at fokusere mindre på planlægning og mere på frigivelse af en fungerende prototype, der fremmer feedback fra brugere. Med RAD-software kan vi være fleksible i udviklingens livscyklus, hvor applikationer udvikler sig over tid med input fra virksomhedernes engagement og brugerreaktion fra tidligere modeller.

FileMaker som RAD -og fordelene herved
 • Filemaker Platformen har eksisteret i over 20 år - og nye versioner af softwaren udgives regelmæssigt med yderligere funktioner
 • Filemaker licenser kan købes en gang for all - så der er ikke behov for at fortsætte med at betale løbende licens / support gebyrer. Dette hjælper vores kunder med at administrere implementeringsomkostningerne. Der ér dog mulighed for løbende licenser, der har den fordel at opdateringer er inkluderet.
 • Det gør det muligt at dele data samtidigt mellem brugerne.
 • Vi kan tilgå forskellige databasetyper direkte, eller kommunikere med REST API'er fra mange mange systemer.
 • Vi er i stand til at udvikle skræddersyede API'er (Application Programmable Interface), så data kan udveksles med andre systemer.
 • Brugere kan få adgang til data eksternt - de behøver ikke at være på samme fysiske sted for at få adgang til dataene
 • Filemaker Pro klienten kører på både Windows og Apple-miljøer.
 • Der er en mobil version af Filemaker, som gør det muligt for folk at få adgang til data på deres iPhones og iPads.
 • Det giver mulighed for hurtig udvikling af systemer - i sammenligning med sprog som PHP / .net, som kræver betydeligt mere programmeringstid
 • Systemer kan udvikles således at de kan tilgås via din egen webbrowser.
 • FileMaker er hos G2 Crowd udnævnt som bedst RAD - LINK.
 • Download White Paper for FileMaker RAD

5 GRUNDE TIL HVORFOR VI ANBEFALER ET RAD

Populariteten af RAD skyldes, at den fokuserer mere på test og værdiskabelse. Hver prototype testes af brugeren, og feedback indsamles. Denne feedback bruges til at ændre den eksisterende projektstruktur og implementere ændringer i overensstemmelse med brugerens interaktion med prototypen. Testprocessen er itereret for hver prototype, hvilket fører til færre fejl i den endelige applickation.

Da hele projektet er opdelt i moduler, og hvert modul behandles som en separat prototype, reduceres tiden i leveringen betydeligt. Hver prototype gennemgår en separat testfase, og alle komponenter slås endelig sammen for at skabe den endelige anvendelse. Dette sikrer hurtigere levering af softwaren med færre fejl.
Da hver prototype kan testes af slutbrugeren, bliver det lettere at undersøge mulighederne for forslag og forbedringer. Enhver ændring er let at indarbejde, da det vil påvirke et område af applikationen og ikke hele udviklingen på én gang.
Ved traditionel vandfaldsudvikling kan app-udviklingsforsinkelser resultere i meget sen leverance af produktet. Ideen kan blive forældet eller blive stjålet af konkurrenterne. Ved brug af MVP's udviklingsfilosofi analyseres brugerens behov og psykologi, og videreudviklingen foregår kun, hvis markedet ser ud til at passe.
Flere elementer i applikationen behandles på samme tid. Da der ikke er nogen procesform i udviklingsarbejdet, er applikationsændringerne nemmere at indarbejde. I modsætning til vandfaldsudvikling behøver udviklerne ikke tage et tilbageskridt, hvis der foreslås ændringer i produktet. Ofte kan de indarbejdes i et live miljø uden brugerforstyrrelser.
Alle modulerne i applikationen er integreret fra begyndelsen, hvilket fører til mindre problemer i den endelige integrationsproces. Dette fører til færre fejl, fordi alle moduler er korrekt synkroniseret fra begyndelsen.

VORES STÆRKE KOMPETENCER!

98%
Erfaring med RAD - 20 år +
85%
Design / arkitektur kompetencer
90%
Integration med din løsning
80%
Support og sikkerhed
92%
Projektledelseserfaring

Vores udviklingsproces


Dette er vores proces for gennemførsel af udviklingsprojekter

Foranalyse og planlægning

RESULTAT

En grundig foranalyse hvor behov afstemmes lægger den bedste grund for et velgennemført projekt.
Faseplanlægning giver et overskueligt projekt.

Iterativ udvikling

RESULTAT

Den iterative process hvor der udvikles, demonstreres, afprøves og tilrettes/finpudses giver løbende overblik over projektet og den udviklede funktionalitet.

Test

RESULTAT

Hyppig test og bruger feedback sikrer løbende kvalitetssikring og slut-brugernes involvering inden implementering.

Implementering

RESULTAT

Implementering kan med et RAD ske i etapper, således er vigtige funktionsområder ikke afhængige af en komplet løsningsimplementering.